Ενημερωθείτε για τις διαφημίσεις του ΑΒ Βασιλόπουλος αυτής της εβδομάδας, έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση στις καλύτερες προσφορές με μία μόνο ματιά!

Τα φυλλάδια προσφορών του ΑΒ Βασιλόπουλος είναι εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα τώρα πια, για τη δική σας διευκόλυνση. Σε ένα μέρος μονάχα θα βρείτε όλες τις προσφορές της εβδομάδας, καθώς και τις διαφημίσεις του καταστήματος. Εξοικονομείστε πολλά χρήματα, χωρίς να στερηθείτε τίποτε!

ΑΒ Βασιλόπουλος – Η Ιστορία

Η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος αποτελεί μια από τις μακροβιότερες στην ελληνική αγορά. Το πρώτο κατάστημα ιδρύθηκε το 1939 από τρία αδέλφια (Γεώργιος, Χαράλαμπος και Γεράσιμος) με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ. Στην πραγματικότητα, ήταν ένα μπακάλικο που σιγά σιγά έγινε παντοπωλείο με ποιοτικά προϊόντα και έδωσε το έναυσμα για την επιτυχή εξάπλωση των καταστημάτων του δικτύου.

Ίσως το πιο ιστορικό κατάστημα της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Σταδίου. Ιδρύθηκε το 1950, σε κοντινή απόσταση από την οδό Βουλής και το πρώτο κατάστημα.

Τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος αυτή τη στιγμή χωρίζονται σε ΑΒ, ΑΒ Shop & Go και ΑΒ Food Market. Έχουν εξαγοραστεί στο σύνολό τους από την ολλανδική πολυεθνική Royal Ahold και αριθμούν εκατοντάδες καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα.

Διαθέτουν προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ προσφέρουν παράλληλα τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε ανάγκη και προτίμηση. Είναι γνωστό άλλωστε το ιστορικό σλόγκαν της εταιρείας: “ Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος ...Και του πουλιού το γάλα!”