Τα εβδομαδιαία διαφημιστικά φυλλάδια προσφορών για τα καταστήματα Admiral πλέον είναι εύκολα προσβάσιμα μέσα από αυτή τη σελίδα. Χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο, συνδέεστε και ενημερώνεστε για τις μεγαλύτερες προσφορές, εξοικονομώντας ευρώ και παράλληλα αγοράζοντας ποιοτικά ενδύματα και υποδήματα από μία καταξιωμένη εταιρεία, όπως η Admiral!

Εύκολα προσβάσιμα έντυπα με τις τρέχουσες προσφορές στα καταστήματα Admiral, φροντίζουν για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Τώρα πια δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, επειδή δεν ενημερώνεστε για τις προσφορές. Το υλικό βρίσκεται στα χέρια σας και εσείς είστε ελεύθεροι να το χρησιμοποιήσετε για προσωπικό σας όφελος!

Admiral – Η Ιστορία

Η εταιρεία Admiral είναι σίγουρα μια από τις πιο ιστορικές εταιρείες αθλητικών ειδών σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ιστορία της ξεπερνά τα 100 χρόνια, καθώς ιδρύθηκε το 1914 στο Ηνωμένο Βασίλειο από τους Κουκ και Χερστ. Το σήμα της εταιρείας, ωστόσο, συνελήφθη ως ιδέα και έγινε πράξη το 1922.

Σταδιακά η εταιρεία Admiral εξελίχθηκε σε μία επιτυχημένη επωνυμία αθλητικών ειδών, με αρκετούς αθλητές να την προτιμούν για τις εμφανίσεις τους. Ως αποτέλεσμα, υπήρξε η επιλογή της Εθνικής Αγγλίας για το ποδόσφαιρο.

Τα καταστήματα Admiral γνώρισαν το απόγειο της επιτυχίας τους κατά τις προηγούμενες δεκαετίες, ενώ ο σκληρός ανταγωνισμός ίσως την παραγκώνισε στη συνέχεια. Ωστόσο, η εταιρεία με τα σταθερά βήματα προόδου που έχει ολοκληρώσει είναι έτοιμη να μεσουρανήσει ξανά.

Φυσικά και υπάρχουν καταστήματα Admiral στην Ελλάδα, καλύπτοντας τις ανάγκες για αθλητικά είδη ένδυσης και υπόδησης σε χαμηλές τιμές.