Βρείτε όλες τις εβδομαδιαίες προσφορές των φυλλαδίων για τα καταστήματα Vicko, πιο εύκολα από ποτέ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις καλύτερες προσφορές, κερδίζοντας χρήματα και αποκτώντας προϊόντα για το σπίτι υψηλής ποιότητας Vicko!

Επωφεληθείτε από την άμεση πρόσβαση στα φυλλάδια των προσφορών για τα καταστήματα Vicko. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να στερείστε τις προσφορές. Συγκρίνετε τις τιμές και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, βγαίνοντας κερδισμένοι κάθε φορά!

Vicko – Η Ιστορία

Η εταιρεία Vicko ιδρύθηκε το 1978 και πλέον διαθέτει ένα αξιοζήλευτο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια (σε χώρες όπως η Σερβία, η Βουλγαρία κτλ.).

Πρόκειται για μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη λιανική πώληση. Πιο συγκεκριμένα, αντικείμενο της Vicko είναι οι ανάγκες του νοικοκυριού. Αυτή τη στιγμή, διαθέτει 60 καταστήματα Vicko και 100 περίπου συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα Vicko είναι διαθέσιμα σε μεγάλο μέρος των καταναλωτών.

Αν αναρωτιέστε τι μπορεί κανείς να βρει σε ένα κατάστημα Vicko, αρκεί να σκεφτείτε τι μπορεί να χρειάζεται ένα σπίτι. Είδη κουζίνας και μπάνιου, προϊόντα αποθήκευσης και διακόσμησης, ηλεκτρονικές συσκευές και πολλά ακόμη βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων Vicko – και ως εκ τούτου, στους καταλόγους τους!