Βρείτε όλες τις προσφορές των καταστημάτων Μασούτης για αυτή την εβδομάδα, φροντίζοντας έτσι να μη χάσετε καμία προσφορά και να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς κόπο!

Στα φυλλάδια προσφορών του Μασούτη που θα βρείτε εδώ, υπάρχουν συγκεντρωμένες όλες οι εβδομαδιαίες προσφορές. Μέσα από το διαφημιστικό υλικό που ανανεώνεται κάθε εβδομάδα, έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις σημαντικότερες προσφορές και τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Μασούτης – Η Ιστορία

Η εταιρεία Μασούτης έχει έδρα στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου ξεκίνησε το 1976 από το όραμα του Διαμαντή Μασούτη. Σταδιακά αναπτύχθηκε στη Βόρεια Ελλάδα και πλέον πρόκειται για μια από τις πιο αξιόλογες αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε ολόκληρη τη χώρα.

Υπάρχουν 329 καταστήματα Μασούτης αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως απασχολεί 7.800 εργαζομένους στο δίκτυό της. Διαθέτει κέντρο διανομής στο Καβαλάρι, αλλά και στο Μαρκόπουλο.

Πρόσφατα η εταιρεία Μασούτης προχώρησε στην εξαγορά των σούπερ μάρκετ “Προμηθευτική”, κάνοντας με αυτό τον τρόπο το μεγάλο άνοιγμα στην αγορά της Αττικής.

Το σλόγκαν των σούπερ μάρκετ Μασούτης είναι “Οικονομικά και Ελληνικά”, καθώς πρόκειται για εταιρεία αμιγώς ελληνικών συμφερόντων και με προϊόντα στις καλύτερες τιμές.