Η εταιρεία Tupperware διαθέτει πλήθος προϊόντων και πολλά από αυτά βρίσκονται διαρκώς σε προσφορά. Για να ενημερωθείτε, επισκεφθείτε τη σελίδα αυτή και ξεφυλλίστε το έντυπο με τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις. Η πρόσβαση ολοκληρώνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου και έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στα προϊόντα Tupperware, μαθαίνοντας όλες τις προσφορές!

Συγκρίνετε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων και το κόστος τους, έτσι ώστε να καταλήξετε σε αντικειμενικά συμπεράσματα ως προς τις πιο συμφέρουσες λύσεις για το νοικοκυριό σας. Μη χάσετε ξανά ούτε προσφορά της Tupperware!

Tupperware – Η Ιστορία

Η Tupperware έχει συνδέσει το όνομά της με τις πωλήσεις τάπερ παγκοσμίως. Αυτό το χρωστά στον ιδρυτή της, Ερλ Τάπερ, ο οποίος άλλωστε αποτέλεσε την έμπνευση για την επωνυμία των προϊόντων. Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά το 1946, ακριβώς μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στην Tupperware αναγνώρισαν την ανάγκη επιδείξεων, έτσι ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να κατανοήσει πλήρως τις δυνατότητες του κάθε προϊόντος. Αυτό ήταν και το μοντέλο πωλήσεων που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από την εταιρεία, με θετικά αποτελέσματα μέχρι και τις μέρες μας.

Στην Ελλάδα η Tupperware ήρθε το 1964, ενώ το εργοστάσιο στη Θήβα ξεκίνησε να λετουργεί το 1967. Οι πωλήσεις στη χώρα είναι αρκετά ικανοποιητικές, με παράλληλες εξαγωγές προϊόντων της εταιρείας σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Αυτό καταδεικνύει τη σημασία της λειτουργίας του εργοστασίου στη Θήβα και τα ποιοτικά προϊόντα που παράγει.