Βρείτε τις τρέχουσες προσφορές του φυλλαδίου για τα καταστήματα ΙΚΕΑ, για να αναΌλες οι ισχύουσες προσφορές για τα καταστήματα JYSK βρίσκονται εδώ, ώστε μέσα από τα διαφημιστικά φυλλάδια τις εταιρείας να επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές σε είδη σπιτιού. Συγκρίνετε προϊόντα και τιμές μέσα από τις έγκυρες και διαρκώς ανανεωμένες διαφημίσεις της εταιρείας JYSK!

Είναι πλέον εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στα διαφημιστικά φυλλάδια των καταστημάτων JYSK με ένα κλικ. Στη σελίδα αυτή έχετε την ευκαιρία να δείτε και να συγκρίνετε όλες τις προσφορές που ισχύουν, κερδίζοντας πολλά χρήματα μέσα από τις αγορές σας!

JYSK – Η Ιστορία

Το JYSK σημαίνει οτιδήποτε προέρχεται από τη χερσόνησο Jutland. Είναι συνυφασμένο ως λέξη με τις αρετές της μετριοφροσύνης και της ποιότητας. Αυτές είναι οι αρχές που θέλησε να εμφυσήσει στην εταιρεία ο ιδρυτής της, Λαρς Λάρσεν.

Το πρώτο κατάστημα JYSK ιδρύθηκε το 1979 στο Άαρχους της Δανίας. Η επιτυχία της επιχείρησης όμως οδήγησε στην ανάπτυξη ενός εντυπωσιακού δικτύου περισσοτέρων από 2.500 καταστημάτων σε 50 χώρες. Φυσικά, έχουν ανοίξει καταστήματα και στην Ελλάδα.

Η εταιρεία JYSK προσφέρει προϊόντα για το σπίτι. Έπιπλα, λύσεις διακόσμησης, υφάσματα, στρώματα και πολλά μικροαντικείμενα για την εσωτερική διακόσμηση και τον σχεδιασμό του σπιτιού βρίσκονται στον κατάλογο της εταιρείας, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.