Ενημερωθείτε για τις προσφορές των φυλλαδίων που ισχύουν στα καταστήματα Praktiker, εύκολα και γρήγορα. Έγκυρα διαφημιστικά έντυπα είναι στο χέρι σας πια με μόλις ένα κλικ. Επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές σε πολλά προϊόντα, DIY και κατασκευών, συγκρίνοντας τις διαφημίσεις του Praktiker κάθε εβδομάδα!

Η πρόσβαση στα έντυπα με τις προσφορές & το διαφημιστικό υλικό των καταστημάτων Praktiker είναι πλέον “παιχνιδάκι”. Γιατί λοιπόν να χάνετε τις προσφορές και να πληρώνετε περισσότερα χρήματα; Κάντε τη σύγκριση στο διαδίκτυο και βγείτε κερδισμένοι!

Praktiker – Η Ιστορία

Το Praktiker είναι μια πολυεθνική εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο. Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας ιδρύθηκε το 1978, αλλά η επιτυχία της έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας εδώ και πολλά χρόνια.

Στην Ελλάδα, η Praktiker δραστηριοποιείται στον τομέα της λιανικής πώλησης προϊόντων για το σπίτι και τη διακόσμηση από το 1991. Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, καθώς η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 1.500 εργαζομένους και εξυπηρετεί περίπου 6.000.000 πελάτες σε ετήσια βάση.

Στα καταστήματα Praktiker υπάρχει μια αξιοζήλευτη ποικιλία από προϊόντα για το σπίτι, έπιπλα και διακοσμητικά, εργαλεία και είδη κήπου, αντικείμενα και αναλώσιμα για κάθε ανάγκη και επιθυμία. Μάλιστα, η πλειοψηφία των προϊόντων διατίθεται σε χαμηλές τιμές και υπάρχουν συχνά εποχικές προσφορές και εκπτώσεις.