Βρείτε τις τρέχουσες προσφορές του φυλλαδίου για τα καταστήματα ΙΚΕΑ, για να ανακαλύψετε τις καλύτερες τιμές σε έπιπλα και είδη για το σπίτι. Μη χάσετε τις ευκαιρίες των διαφημιστικών εντύπων του ΙΚΕΑ!

Τώρα πια μπορείτε εύκολα να βλέπετε το διαφημιστικό υλικό για τα καταστήματα ΙΚΕΑ από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας. Μέσα από τη σελίδα αυτή, έχετε πια τη δυνατότητα να ξεφυλλίζετε όλες τις προσφορές και να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια & εκπτώσεις!

ΙΚΕΑ – Η Ιστορία

Η εταιρεία ΙΚΕΑ έχει μια σημαντική ιστορία, που αρχίζει στη Σουηδία το 1943. Έχει πλέον δημιουργήσει έναν κολοσσό, με αναγνωρίσιμη την επωνυμία της σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο 17χρονος Ίνγκβαρ Κάμπραντ ίδρυσε την εταιρεία, που επρόκειτο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν οι άνθρωποι τα έπιπλα και τη διακόσμηση.

Τα κεντρικά γραφεία του ΙΚΕΑ βρίσκονται στην Ολλανδία, ενώ στην Ελλάδα η εταιρεία είναι στα χέρια του ομίλου FOURLIS. Διαθέτει ήδη 5 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα (2 στην Αθήνα, 1 σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ιωάννινα), με ακόμη περισσότερα κέντρα διανομής.

Τα καταστήματα ΙΚΕΑ είναι διεθνώς καταξιωμένα για τα συναρμολογούμενα έπιπλά τους. Διατηρούν τις τιμές τους αρκετά χαμηλά, φροντίζοντας να μειώσουν το χώρο που απαιτείται για την αποθήκευση των προϊόντων, αλλά και μεταβιβάζοντας τη διαδικασία συναρμολόγησης στους ίδιους τους καταναλωτές.