Αναζητήστε όλες τις τρέχουσες προσφορές της εταιρείας Leroy Merlin, έτσι ώστε να είστε πάντοτε ενήμεροι γιατις καλύτερες τιμές της αγοράς σε υπολογιστές και προϊόντα τεχνολογίας!

Η πρόσβαση στις διαφημίσεις του Leroy Merlin είναι πλέον ζήτημα λίγων μόνο δευτερολέπτων. Πάντα ανανεωμένο και έγκυρο, το διαφημιστικό υλικό για την εταιρεία Πλαίσιο ΑΕΒΕ προσφέρει στους καταναλωτές τη γνώση και την πληροφόρηση που χρειάζονται. Μη χάσετε ούτε ευκαιρία!

Leroy Merlin – Η Ιστορία

Η εταιρεία Leroy Merlin ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1923, από το ζευγάρι Αντόλφ Λερουά και Ροζ Μερλέν. Εξαιτίας της σημαντικής ανάπτυξης των κατασκευών έπειτα από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, γεννήθηκε η ανάγκη για καταστήματα πώλησης ειδών για το σπίτι και τις DIY κατασκευές.

Το Leroy Merlin έχει σπουδαία ανάπτυξη, ενώ στην Ελλάδα υπάρχουν ήδη πέντε καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Επίσης, έχει ανοίξει ήδη ο δρόμος με το πρώτο κατάστημα Leroy Merlin στην Κύπρο.

Το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ιδρύθηκε το 2005, με την εταιρεία να έχει έδρα στο Μαρούσι. Τα κεντρικά γραφεία της πολυεθνικής βρίσκονται στη Λιλ.

Στο Leroy Merlin θα βρει κανείς μια μεγάλη ποικιλία από υλικά και λύσεις κατασκευών και ιδιοκτασκευών, ειδών διακόσμησης και ποιοτικών προϊόντων για το σπίτι και κάθε άλλο κτίσμα.