Αναζητήστε όλες τις τρέχουσες προσφορές της εταιρείας Πλαίσιο ΑΕΒΕ, έτσι ώστε να είστε πάντοτε ενήμεροι για τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε υπολογιστές και προϊόντα τεχνολογίας!

Η πρόσβαση στις διαφημίσεις του Πλαισίου είναι πλέον ζήτημα λίγων μόνο δευτερολέπτων. Πάντα ανανεωμένο και έγκυρο, το διαφημιστικό υλικό για την εταιρεία Πλαίσιο ΑΕΒΕ προσφέρει στους καταναλωτές τη γνώση και την πληροφόρηση που χρειάζονται. Μη χάσετε ούτε ευκαιρία!

Πλαίσιο ΑΕΒΕ – Η Ιστορία

Η εταιρεία Πλαίσιο ΑΕΒΕ ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1969 από το Γεώργιο Γεράρδο. Από τότε έχει κάνει αλματώδη βήματα προόδου και έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων ειδών τεχνολογίας.

Το Πλαίσιο ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία, έχοντας 23 καταστήματα έως τώρα και περισσότερους από 12.000 συνεργάτες.

Η εταιρεία προσφέρει μια ανταγωνιστική σειρά υπολογιστών και προϊόντων τεχνολογίας με την επωνυμία Turbo-X. Πέρα από τα δικά της προϊόντα, όμως, διαθέτει τεράστια ποικιλία προϊόντων από επώνυμους και λιγότερο γνωστούς προμηθευτές.

Ταυτόχρονα με την πώληση προϊόντων τεχνολογίας, το Πλαίσιο ΑΕΒΕ είναι δημοφιλής επιλογή των καταναλωτών για την επιδιόρθωση υπολογιστών και την ποιοτική εξυπηρέτηση που προσφέρει.