Κάθε εβδομάδα οι διαφημίσεις με τις προσφορές για τα καταστήματα Mothercare μπορούν να βρίσκονται στην οθόνη σας με ένα μόνο κλικ. Μη χάσετε ούτε προσφορά! Ενημερωθείτε για τις μεγαλύτερες εκπτώσεις, τις πιο σημαντικές ευκαιρίες και τις εκτπώσεις που ισχύουν στους καταλόγους της Mothercare, απολαμβάνοντας υπέροχη ποιότητα!

Αποκτήστε άμεσα πρόσβαση στις προσφορές Mothercare, απλά και χωρίς να πρέπει να ψάχνετε για ώρες ατελείωτες. Συγκρίνετε τιμές και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει πραγματικά, ώστε να εξοικονομήετε ευρώ και να δώσετε σε σας και στο μωρό σας την ποιότητα που αξίζετε!

Mothercare – Η Ιστορία

Η εταιρεία Mothercare προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο και ξεκινά την ιστορία της το 1961. Δίνοντας έμφαση στις ανάγκες της μέλλουσας μητέρας και του μωρού της, η εταιρεία δημιούργησε μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα που καλύπτει όλες τις ανάγκες και επιθυμίες του αγοραστικού κοινού.

Στη Mothercare θα βρει κανείς προϊόντα για την έγκυο γυναίκα, βρεφικά αλλά και προϊόντα που φτάνουν έως και το 8ο έτος της ηλικίας του παιδιού. Επομένως, το αγοραστικό κοινό είναι αρκετά διευρυμένο και η εταιρεία έχει να διαχειριστεί έναν μεγάλο κύκλο εργασιών.

Στην Ελλάδα, υπάρχουν αρκετά καταστήματα Mothercare. Τα περισσότερα βρίσκονται στην Αττική, ενώ υπάρχουν επίσης καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και σε πόλεις όπως το Αγρίνιο, τα Ιωάννινα, το Ηράκλειο, η Λάρισα και το Ναύπλιο.