Περιηγηθείτε στις τωρινές προσφορές της Oriflame, εξασφαλίζοντας πως παραμένετε πάντοτε ενήμεροι σε σχέση με τις χαμηλότερες τιμές σε καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς από την εταιρεία!

Ποτέ η πρόσβαση στα διαφημιστικά έντυπα προσφορών της Oriflame δεν ήταν πιο εύκολη και απλή. Το διαφημιστικό υλικό της εταιρείας ανανεώνεται συνεχώς και ανταποκρίνεται στις προσφορές κάθε περιόδου. Κερδίστε εκατοντάδες ευρώ, απολαμβάνοντας καλλυντικά και προϊόντα υψηλής ποιότητας από μία καταξιωμένη εταιρεία παγκοσμίως!

Oriflame – Η Ιστορία

Η εταιρεία Oriflame ιδρύθηκε στη Σουηδία το 1967. Έκτοτε, έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά καλλυντικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας, υγιεινής και ομορφιάς.

Χρησιμοποιώντας το δικτυακό μάρκετινγκ, η εταιρεία Oriflame έχει καταφέρει να εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Ελλάδα τα γραφεία της Oriflame βρίσκονται στο Μαρούσι, ενώ χιλιάδες γυναίκες στη χώρα εμπιστεύονται την εταιρεία για την ποιότητα και τις προσιτές τιμές της.

Μέσα στα φυλλάδια προσφορών της Oriflame, υπάρχουν πολλά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετά ρούχα και αξεσουάρ, συμπληρώματα διατροφής αλλά και δώρα.

Οι χαμηλές τιμές, η υψηλή ποιότητα και η εγγύηση πίσω από το όνομα της Oriflame την έχουν καθιερώσει ανάμεσα στις δημοφιλέστερες επιλογές στην Ελλάδα.