Ανακαλύψτε τις τρέχουσες προσφορές της Avon για αυτή την εβδομάδα, ώστε να επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές στα καλλυντικά και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας!

Διαβάστε τα έντυπα με τις προσφορές για την Avon και δείτε όλες τις ευκαιρίες που ισχύουν για την κάθε περίοδο. Πρόκειται για διαφημίσεις που ανανεώνονται συχνά, με σκοπό τη δική σας εξυπηρέτηση και έγκυρη ενημέρωση. Εξοικονομήστε χρήματα, ενώ ταυτόχρονα παραμένετε στη μόδα και απολαμβάνετε υπέροχα προϊόντα ομορφιάς!

Avon – Η Ιστορία

Η εταιρεία Avon έχει μια εντυπωσιακή ιστορία, η οποία ξεκινά το 1886 στη Νέα Υόρκη. Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Ντέιβιντ ΜακΚόνελ, ενώ πλέον τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Λονδίνο.

Έχοντας ένα καινοτόμο όραμα δικτυακού μάρκετινγκ, ο ΜακΚόνελ ενεργοποίησε τις γυναίκες ως προς τις πωλήσεις από στόμα σε στόμα. Γι' αυτό και επί της ουσίας, ακόμη και σήμερα δεν υπάρχουν φυσικά καταστήματα Avon για ιδιώτες.

Το διαδίκτυο σίγουρα βοήθησε στην εκτόξευση της φήμης της εταιρείας Avon. Στους καταλόγους της, θα βρείτε πληθώρα προϊόντων με κυρίαρχα τα καλλυντικά. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης προϊόντα προσωπικής υγιεινής, είδη ένδυσης και υπόδυσης, αξεσουάρ και είδη δώρων.

Στην Ελλάδα, η Avon δραστηριοποιείται ενεργά από το 1988. Ως θυγατρική της Avon Products Inc., από το 2001 η Avon έχει σημειώσει ραγδαία ανάπτυξη και συνεχίζει μια διαρκώς ανοδική πορεία.