Τσεκάρετε τις προσφορές & το διαφημιστικό υλικό για τα καταστήματα Prénatal, πατώντας μόλις ένα κουμπί. Όλες οι τρέχουσες προσφορές εύκολα προσβάσιμες σε σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενημερώνοντάς σας για τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στους καταλόγους της Prénatal!

Η πρόσβαση στις προσφορές Prénatal γίνεται εύκολα και χωρίς χρονοτριβή, έτσι ώστε να συγκρίνει ο καθένας τις προσφορές και να αποφασίζει ποιες τον ενδιαφέρουν πραγματικά. Κερδίστε χρήματα, μέσα από την έγκυρη ενημέρωση για τις πιο συμφέρουσες ευκαιρίες και απολαύστε εκπληκτική ποιότητα στα βρεφικά προϊόντα της Prénatal!

Prénatal – Η Ιστορία

Η Prénatal ιδρύθηκε το 1963 με το πρώτο κατάστημα στο Μιλάνο. Έκτοτε φυσικά έχει ακολουθήσει μια εντυπωσιακή πορεία, καθιερώνοντας το όνομά της ανάμεσα στις δημοφιλέστερες επιλογές των καταναλωτών στα βρεφικά και παιδικά προϊόντα.

Σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν 330 καταστήματα Prénatal. Ανάμεσά τους τα καταστήματα της Ελλάδας, όπου οι γυναίκες βρίσκουν αξιόλογα προϊόντα για την εγκυμοσύνη τους, αλλά και για το νεογέννητο μωρό τους. Υπάρχουν φυσικά και τα διαδικτυακά καταστήματα, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο ακόμη περισσότερο την αγορά των προϊόντων.

Το όνομα Prénatal είναι πλέον συνώνυμο με την ποιότητα. Γι' αυτό και η πορεία από το πρώτο κατάστημα του 1963 έως και σήμερα υπήρξε ανοδική για την ιταλική εταιρεία.