Δείτε τις διαφημίσεις του My Market κάθε εβδομάδας, φροντίζοντας να ενημερώνεστε για τις καλύτερες προσφορές εύκολα και γρήγορα!

Τώρα πλέον η πρόσβαση στα φυλλάδια προσφορών του My Market είναι πολύ εύκολη. Ανακαλύψτε σε ένα μόνο μέρος όλες εκείνες τις εβδομαδιαίες προσφορές & διαφημίσεις που ψάχνετε! Ενημερωθείτε και κερδίστε πολλά ευρώ, χωρίς κόπο!

My Market – Η Ιστορία

Το My Market ξεκίνησε το 1976, αρχικά ως ΜΕΤΡΟ και με φιλοσοφία cash & carry. Το 1977 ιδρύθηκε το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στην Αττική και συγκεκριμένα στον Κορυδαλλό. Από το 2004 και έκτοτε, τα καταστήματα λιανικής άλλαξαν επωνυμία σε My Market, ονομασία που παραμένει και έχει καθιερωθεί στην ελληνική αγορά.

Το My Market είναι μία 100% ελληνική επιχείρηση, που διακινεί τα προϊόντα της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στο δίκτυο της εταιρείας πέρασε το 2016 ο Βερόπουλος με τα καταστήματά του, ισχυροποιώντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία του My Market στην Ελλάδα.

Τα καταστήματα My Market αυτή τη στιγμή υπερβαίνουν τα 220 σε αριθμό, με παράλληλη ανάπτυξη των καταστημάτων ΜΕΤΡΟ. Το σύγχρονο κέντρο διανομής βρίσκεται στα Οινόφυτα, ενώ στο Κιάτο υπάρχει το καινοτόμο βιοκλιματικό κατάστημα My Market.

Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αποτελούν σημαντικό όπλο στα χέρια της εταιρείας, ενώ την ίδια στιγμή συνάπτει συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς για τη διασφάλιση της καλύτερης ποιότητας και της μεγαλύτερης δυνατής ποικιλίας προϊόντων.