Ενημερωθείτε για τις διαφημίσεις του Market In για αυτή την εβδομάδα, έτσι ώστε να μη χάσετε τις καλύτερες προσφορές του καταστήματος!

Η πρόσβαση στα φυλλάδια του Market In κάθε εβδομάδα είναι πλέον ευκολότερη από ποτέ. Έχετε πια την ευκαιρία να ανακαλύψετε σε ένα μέρος όλες τις προσφορές και τις διαφημίσεις για την κάθε εβδομάδα! Εξοικονομήστε πολλά χρήματα μέσα από την ενημέρωσή σας!

Market In – Η Ιστορία

Το Market In βρίσκεται στην ελληνική αγορά από το 1990. Πρόκειται για μια επιτυχημένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, η οποία πλέον δραστηριοποιείται ανεξάρτητα από άλλους ομίλους. Στην αρχή, ωστόσο, ξεκίνησε ως κομμάτι του ομίλου ΑΣΤΕΡΑΣ και αργότερα των ΕΛΟΜΑΣ.

Με περισσότερα από 180 καταστήματα, το Market In είναι μία 100% ελληνική επιχείρηση με προοπτικές για το μέλλον. Πέρα από τα καταστήματα Market In, στον όμιλο υπάρχουν τα καταστήματα DAILY'S και ECONOMY.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής και πιο συγκεκριμένα στη βιομηχανική περιοχή. Εκεί παράγονται και συσκευάζονται καθημερινά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, παράλληλα με τη λειτουργία των διοκιητικών γραφείων του Market In.

Χιλιάδες προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές υπάρχουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ Market In, καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών.